Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Saturday, April 9, 2011

GamBar Pelik 2011 --- Bengong ah

Dulu Celcom ni kawan baek ngan Digi lah~ heee
jangan lupa bawak charger kemana sahaja anda pergi..
Diskaun terbaek --- tambah lagi singget...
Lawa Bendera tu bang ...



22 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

Iwan Tech Lover said...

haha kawan baik
dan yang fail tanda harga !

jia said...

hahahaha...
ketawa dulu eah..

jia said...

nak comment satu satu gambar kat atas tuh..

jia said...

bole tak boleh tak ? boleh ke tak, aku comment gak.. :)

jia said...

gambar 1st..
tu bukan celcom lah...
teddy bear dengan bola sebijik..
tak caya boleh tekan bagi besar gambar tuh.. :)

jia said...

gambar 2nd...
tu bukan charger la brader..
kan wayar troli yang angkut beg abang tuh..
tak caya gak..
brader boleh besarkan gambar tuh kasi tengok lagi jelas..
tak pon boleh main zoom in zoom out.. aku selalu buat cam tuh aw.. :)

jia said...

gambar 3nd....
mana ader tambah lagi seringgit...
banyak tuhh.. cuba tangok betul betul.. :)

jia said...

gambar last...
lawa apa nya macam tuh letak bendera..
letak bendera sepatutnya bulan dan bintang tuh kat atas.. bukan kat bawah macamtuh..
tak lawa tak lawa... :)

DDCzone said...

@jia syg --- adoi u ni --- komen je tahu ---xpe i jawap k ---

1. u ni x paham ke maksud tersirat iklan ni... we have our differences, but we also the same... cuba selami maksud tersirat dia .... adoii...

2. tu charger phone lah --- u ni memang suka maen zoom2 eh --- u ni memang pelik lah --- adoii... cuba tengok wayar dia sampai kat telefon tuh... zoom sikit tangan dia tuh kan wayar tu sampai kat tepon tuh....adoiii...

3. u ni x penah g pasaraya ke??.. adoii... kalau RM 1890 dia akan besarkan semua perkataan tu... kalau ada sen belakang dia kecilkan sedikit dari perkataan depan sebelum sen...laen kali g pasaraya k...

4. sekali lagi i nak tegaskan "lawa" tu merupakan maksud tersirat... adoi... susah lah i nak ckp ngan budak2 ni...

haaaa... hari ni kena jadi cikgu lak... deym...

jia said...

"cuba selami maksud tersirat dia .... adoii..."
haha.. saya tak pandai lah nak selam selam ni.. makan pandai lah..
aah aah saya suka main zoom2.. haha..
pasaraya?.. pernah pergi lahh !.. siapa cakap tak pernah pergi?..
haa.. tak baik taw fitnah fitnah, mak saya kata dosa.. :)
wat?.. budak budak?.. yes.. saya budak baru belajar.. terima kasih cikgu (stail budak sekolah beri terima kasih kat cikgu lepas kelas)..
hahaha.. :)

hafiz hafizol said...

hahahha......

Along Usop said...

bace

Along Usop said...

komen

Along Usop said...

jia

Along Usop said...

lagi

Along Usop said...

klaka

Along Usop said...

dari

Along Usop said...

tengok

Along Usop said...

gambar

Along Usop said...

tu..

Along Usop said...

sabo

Along Usop said...

jele.... =p