Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Wednesday, July 23, 2014

Kalau KIKI kena rm5000 .. apek tua ni kenapa xde kena tiindakan..




Umum da mengetahui kes kiki ( CDM25 ) yang didenda sebanyak RM5000 sebab bengang dengan uncle sim yang taknak keluar kereta lepas langgar kereta kiki. dan ketuk kereta beliau..dalam kes ni dua dua salah.. kiki ni boleh tahan lagi ketuk kereta.. jom tengok video bawah pulak bila cina tua sepak muka budak melayu yang dah kena ikat mencuri..

kes yang sama situasi berbeza.. Polis buat apa?.. memang budak melayu ni salah sama mcm uncle sim.. kalau kiki ketuk kereta.. apek ni sepak muka budak yang berikat.. yang ni bukan pembuli jalanan ke.. mcm kes CHOW JACK hina ISLAM.. xde tindakan polis pun.. setiap kali melayu salah.. denda sana denda sini.. bila cina salah.. 20 tahun pun x abes siasatan.. adakah senang nak denda orang melayu dari denda orang cina mcm bawah ni?..aku bukan racist tp tulah truth kat malaysia ni.. even banyak AHLONG taiko mcm bawah ni..



Tuesday, July 22, 2014

Palestin - Raya - Ramdhan - Gaza

video

Seminggu lagi nak raya bebudak ni berani tol main meriam buluh .. ehh.silap.. ni tah meriam pe tah.. hahaha...kat jalan raya.. boleh bawak g perang gaza ni.. hahaha.. jom tengok.. semperna bulan puasa selamat berpuasa dan hari raya.. ..