Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Monday, March 18, 2013

Rupa Website Zaman Dulu Kala
Gambar Ukiran Wajah Yang Menakjubkan Daripada Buah Tembikai

Alahai memang unik dan super kreatif melihat ukiran yang diperbuat daripada buah tembikai yang begitu menakjubkan. Biasanya corak ukiran daripada buah tembikai bermotifkan tumbuhan mahupun bunga-bungaan namun apa yang membuat kita terpegun dengan buah tembikai ini adalah coraknya yang lain daripada yang lain dengan menonjolkan corak ukiran yang bermotifkan ekspresi muka yang bengis dan seram sesuai dengan warna merah isi buah tembikai tersebut.

 Percaya atau tidak pengukir buah tembikai ini tidak mempunyai pendidikan khusus dalam bidang seni dan hanya seorang kerani biasa sepenuh masa. Oleh kerana Clive Cooper,54 dari Kanada mempunyai komitmen terhadap kerja pada waktu siang, segala minatnya terhadap ukiran tembikai dilakukan di sebelah malam. Menurutnya, segala perancangan untuk menghasilkan corak pada buah tembikai perlu dibuat dengan pantas kerana buah tembikai akan layu dan hilang bentuknya dalam masa 24 jam.