Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Wednesday, June 22, 2011

Papan Tanda Memang Bagus~

 dah laaa bahsa campur lak...grrr

ni lagi satu.. boleh lak sama... yang pasang tu pun ...keje pasang je... x tengok punMesin Timbang~ hahahhaa


Di sebuah Mall yang sesak dengan pengunjung.. ada satu alat pengukur berat badan yang cukup canggih.. Hanya dengan membayar RM 1.00 kita akan diberitahu berapa berat badan kita oleh program komputer. Seorang gadis dan temannya mencuba di tengah kerumunan orang.. Setelah memasukkan wang RM 1.00.. mesin komputer menjawab: "47 kg!"
Gadis kedua cuba untuk menimbang, dan mesin komputer menjawab: "52 kg!"
Setelah beberapa minit datang seorang wanita yang cukup gemuk dan montel cuba menimbang dirinya di mesin itu. Setelah memasukkan wang RM 1.00.. mesin komputer mengeluarkan jawapan: "Tolong naik sorang-sorang.. jangan ramai-ramai!"Mr Satan - DragonBall Z ditemui... hahaha
BuangLah Rokok Kat Saya ~ euww
Senjata Terbaru 2011~
Ni signboard terbaru ke ni???,


ada ke signboard ni??....


Tuesday, June 21, 2011

Paper Jamban TerBaekkk!!!

 


xdelah bosan sangat kalau duk dalam tandas ni.... hahaha


Hanya Di Indonesia - Makan Hanjing

 

Siapa suka makan anjing? What? No one? Selalunya tabiat makan anjing sinonim dengan orang korea tapi tahukah anda di Indonesia juga anjing dianggap sebagai sebuah delicacy? Ia dikatakan mampu menyegarkan pemakannya dan meningkatkan daya menahan penyakit. Dibawah ialah rumah sembelihan anjing milik keluarga Suwardi dari Bambanglipuro dekat Yogyakarta yang sudah beroperasi semenjadk 1983. Setiap hari 11 ekor anjing akan disembelih sebelum dagingnya dijual. Harga seekor anjing disana ialah 150,000 rupiah dan keluarga Suwardi menjual daging anjing yang dimasak dengan sepinggan nasi pada harga 800 rupiah. Nom nom nom nom!


 

Masak pe lah anjing ni ...


Hanya Di Indonesia - Makan Ayam mentah


Pakai tudung tu tak boleh belah tu... yum yum yum


Hahahaha... abg Polis Terbaekkk....Kenderan Kenderaan MalaYsia -- Hebatt
Kayo betul pokcik ni
Monday, June 20, 2011

Kete Malaysia Paling Power

kalau bab2 modified je bagi je kat diaorg... hahaha


Bayar dulu sebelum minum~

bagus pokcik kedai ni... hahahahah


Irra dan Awie~


Irra sedang tenat ditempat tidur menunggu ajal nya yang hampir tiba, ia dipangku oleh suaminya Awie yang sudah berlinang air mata... .di tangannya masih berada saputangan untuk menghapus air mata yang berjatuhan.... kemudian si Irra berbisik.. "Bang Wiee ku sayang.."(dengan suara yang lemah..).... "Ssshhht.... sudahlah Irr jangan terlalu banyak bicara".... "Bangg". (dengan nada kesakitan dan kepiluan...) Irra memaksa untuk berkata-kata... "Aku mau mengatakan sesuatu bangg...aku ingin membuat pengakuan.." ..... terus si Awie menyapa .."Tiada apa lagi yang harus kau akui Irr... sudah berehatlah..."(sambil menghapus air matanya Irra)... "tidak...tidakk...tidakk...Yang seharusnya Irr harus beritahu sesuatu pada abang Wie sekarang, biar Irr tenang nanti...... bangg aku pernah tidur dengan adik mu,sahabat mu, dan ayahmu.. hhhgggh..." ucap Irr dengan nada teresak-esak...... terus si Wie menyambung kata-kata si irr..." suudahlah Irr jangan paksa diri kau berbicara terus,..tidak apa-apa, aku tidak kisah semua itu, aku sudah tahu semuanya itu..... kalau tidak kenapa aku meracuni engkau dengan racun tikus untuk apa..?"