Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Thursday, June 9, 2011

Gambit mintak Maaf dah -- MetroKUALA LUMPUR: “Sekiranya saya melakukan kesalahan, saya mohon maaf,” kata pelakon dan pengarah klip video Marilah Menari, Gambit Saifullah, 26, yang menimbulkan kontroversi kerana aksi mengghairahkan dalam klip terbabit.

Dia juga menjelaskan tidak berniat untuk memaki hamun peminat, blogger atau sesiapa pun dalam laman sosialnya mengenai isu berkenaan.

“Semua yang berlaku itu adalah salah faham kerana ‘bukan peminat’ yang menghuru-harakan keadaan dengan menyampaikan fitnah kepada blogger kononnya saya yang memaki hamun mereka,” katanya ketika dihubungi Harian Metro.

Menurutnya, dia hanya membalas kritikan bukan peminat yang tidak habis-habis mengkritik dirinya hingga membuatkanya rimas. Dia berkata, kini lebih 5,000 komen ( banyak giler org kutuk dia...siap kira lagi tuh... korunk ni pun dah2 ler tuh...)diterima daripada pengguna facebook yang melahirkan rasa tidak berpuas hati kepadanya termasuk daripada bukan peminat yang menghentamnya di paparan peminat laman sosial terbabit.

“Saya kesal menerima maki- hamun yang turut membabitkan ibu bapa dan percaya semua yang berlaku itu bertujuan menjatuhkan reputasi,” katanya.

Katanya, pada masa hadapan dia akan lebih berhati-hati dalam menghasilkan klip video terbaru dan mengakui kontroversi itu banyak memberi pengajaran kepadanya.

“Mengenai Prema Yen (penyanyi), dia kini berada di Los Angeles, Amerika Syarikat kerana ada urusan di sana..pada masa terdekat Prema akan mengadakan sidang media memberikan penjelasan mengenai klip video itu sejurus pulang ke tanah air,” katanya.

Harian Metro sebelum ini melaporkan Gambit mencetuskan kontroversi apabila klip video Marilah Menari yang dihasilnya dikatakan mengandungi unsur seks dan mendapat kritikan hebat daripada masyarakat di negara ini.

Gambit yang diminta penjelasan mengenainya memberikan alasan klip video itu dihasilkan untuk pasaran Amerika Syarikat ( okey korunk paham kan...pasaran untuk amerika boleh buat agedan seks macam tuh..kalau tempatan x boleh tau..^^ ) bukan untuk pasaran tempatan selain mempertahankan klip video terbabit.

Klip berkenaan memaparkan aksi panas antara pelakon Shah Jaszle dengan penyanyi Marilah Menari, Prema Yen.

Bagaimanapun, Shah Jaszle dalam kenyataannya kepada Harian Metro kelmarin menjelaskan dia hanya menjalankan tanggungjawab sebagai pelakon dan tidak menyangka klip video berkenaan menjadi kontroversi.


Wednesday, June 8, 2011

Lips2 yang aku suka -- giLO

versi pokemon

versi Mr.Crap

versi kungfu Panda

versi firefox

versi bees

versi black cat

versi tah aku pun tak tahu...hahhaha


Monday, June 6, 2011

Kereta 5 Bersaudara ZaMan Melaka~


HANG TUAH

HANG JEBAT
  

HANG LEKIR
 

HANG LEKIU

 HANG KASTURI

 Apa Pandapat Korunk semua??