Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Friday, April 8, 2011

DDCZONE JOIN Contest April



 Sejak kebelakangan ni ramai lah suruh masuk kontest .... sebab hadiah dia best ... me join jelah walaupun tak mungkin menang ... senang jep ... sesape nak masuk kontest ni sila klik banner atas ni haa.... dia suh wat pe jep ... 1st skali kena jadi follower dia...

tengok sekali dua join --- amek ...klik sampai  dapat jadi follower ke -100 ni kalau tak menang lagi ni tak tahu lah ...Okey jadi follower sudah ... skunk dia suh upload 2 gambar dalam facebook... wallah siap... dia kata tak yah tunjuk pape pun atas dasar percaya ... bg aku konsep tu salah... me lebih suka tunjuk bukti dari atas dasar percaya macam tu... tengok lah bawah ni semua da buat....


  
uploada gambar dalam facebook -da siap...

tag 15 orang - tag jelah sesape jep ... hahahha... dua dua buat dah ... 

tag lagi 15 orang - tag jelah sesape jep ... hahahha... dua dua buat dah ...Okey da siap join kontest dia ni... wallah~ ... abg tuan punya blog bg follower ke 100 ni menang k ~ hahhahaha ... :P


3 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

Miecyber said...

Congratss....

Teksi berkuasa elektrik di Jepun

Zulhilmi Zlancer said...

waa, bagusla post anda :D

Zulhilmi Zlancer said...

tahniah menang contest april. sila pegi blog saya yee :)

http://zlancer3.blogspot.com/2011/05/pemenang-contest-april-2011.html