Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Wednesday, April 6, 2011

The 300th Follower of DDCzone~

hari ni 6 April  [perghhh --- baru 6 hari da ada 1371 pelawat --- korunk semua sporting ah ] - pecah perut kan gelak kat sini ---hahahhaha --- belum campur lagi pelawat yang bukan dari geng blogger ni --- memang terbaek lah --- saya masih lagi menunggu korunk my followers join kontest blog saya ni --- susah ooo nak bagi seratus free nih ---sambil sambil baca dan gelak ketawa boleh dengar radio di sidebar --- klik je ikon radio tu --- hahahahha --- opsss terlari dari topik lak --- ni nak citer --- sebab ramai yang masuk nak baca entry lucah hari ni --- tetiba pulak baru pasan follower da 300 org --- sikit je lah --- memang x aim follower pun blog ni --- tp saya sayang semua follower saya --- ada sampai susah ooo  nak cari semua link diaorg balik --- sesape saya x follow lagi sila link di post ini ---- hhhahah--- jom kita terjah sapekah pemilik kupon followers yang ke -300

>> purpl3h0lic <<


beliau merupakan seorang perempuan ( cehhh -- tengok gambar pun da tahu ) -- hahhaha --- sangat sukakan warna purple --- nama sebenar beliau ~ tun nur amalyn hayati --- perghhh nama dia --- mantap seyh --- beliau sangat comel --- inilah ucapan beliau mengenai diri beliau selepas ditemuramah di DDczone Tube-- seorang budak nakal yg agak degil + tp baek n caring  + syg kawan2 sy + syg ibu bapa dia + syg famely dia sngt3 + mahu berjaye dalam hidop dan di akhirat sane... Mengenai blog beliau plak --- simple pimple jep blognyer yang penting mesti ada kaler purple --- WAJIB!!!! --- Begitulah cer citenyer my follower yang ke-300 ...jom pergi blog dia --- tak sempat nak borak lagi ngan dia nih ... :P



6 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

fyy mokhtar said...

KENAPA AKU TAK JOIN :( UWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

purpl3h0lic said...

alamak !
secare tidak sengaje . .
macm mane leh jd camnie . .
tp , blog nie mmg best .
simple tp sangtlah kelakar isi2 nye . .
ley la purple lepak sini selau . .
hi3 . .
thankzx ! =D

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

mcm penah aku terjah jek..
hurmm...

purpl3h0lic said...

owkeyh . .
nie kire feedback untuk entri awk nie. .
jom terjah . .
hi3 . . =)

http://purplelalink.blogspot.com/2011/04/omg-im-300th-follower-of-ddc-zone.html

jia said...

huhuhuhu... :)

Anonymous said...

Hehe...