Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Saturday, March 26, 2011

aku REVIEW sambil SEDEKAH

Hari ni sebab aku bosan sangat tak tahu nak buat ape --- so aku join laa kontest --- ehhh bukan kontest --- segmen ni --- sebelum aku komen pasal blog dia nih meh kita terjah sape dia ni ---



nama diberi
K h a i r u l F i k r i

usia 2011
21

tarikh kelahiran
27 Februari 1990

Adik-beradik
Anak ke-4 daripada 5 orang 

status
Bujang bukan bojan atau boyan

CINTA hati Aku
ayah dan ibu
Saad Bin Bakri & Rokhiyah Binti Rapee

Pendidikan aku
1995 - 1996
Tadika Islam Seksyen 2 Wangsa Maju

1997 - 2002
Sekolah Kebangsaan Desa Setapak

2003 - 2007
Sekolah Menengah Kebangsaan Wangsa Maju Seksyen 2

2008 - 2010
Politeknik Sultan Idris Shah Sabak Bernam Selangor
( Sijil Teknologi Maklumat )

2011 - 2012
Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin Arau Perlis
( Diploma Teknologi Maklumat Pengaturcaraan )


---------------------------------

Dari tarikh lahir lagi da tahu dia ni adik i kan-kan --- so segmen ni kena kita review blog dia dulu baru lah kita nyer blog dapat direview --- kalau lah kita dapat --- hahahahha [ayat tacink]--- yang penting makin ramai laaa yang masuk blog dia pas ni sebab i ada follower ramai yang aktif tow  ~ my follower suma comel2 ngan hensem2 --- komen pasal blog ni --- dia ni artis taw --- i kenal dia kat Sahabat blogger --- ehhh!!! --- korunk tak tahu --- kat facebook laaa ---- dia penah join my program dalam Jalan-jalan Cari Cinta bersama Dr.L --- lekat laaa sorang --- tapi entahlah berjaya kekal  ke tak --- hahahhaa

Tajuk Blog dier Hidup itu seni --- aku manusia biasa --- hahahha [ tajuk gempak habes] ---  awal je masuk korunk tengok ada ads nuffnang --- wahhh --- gempak giler nuffnang buat ads untuk blog ni --- cuba tengok gambar atas ni --- gempak habes --- aku nyer blog pun xde nuffnang nak adskan --- hahahaha --- kalau tengokkan blog dia simple pimple jep ---- ringkas --- warna putih --- bak kata my click -- Munira Sajuti--- ayu je mata memandang --- ada sifat kewanitaan dalam dirinya katanya lagi --- hahhaha


Nilah entry awal2 skali time i masuk blog dia nim --- hahhahaha --- ni post paling baru  kowt --- Tajuk dia "saya Gay saya tak kesah , what the ****" hahhaha --- padan laaa dengan sifat kewanitaan yang didetect oleh Munira Sajuti yang telah diolah ayat versi kelakar dalam blognyer ---silalah baca entry ini di blog MUNIRA SAJUTI NI  hahhahaha --- kompem korunk gelak nyer --- hahahhaa --- I rasa korunk kena pergi blog KLF @ nama manja dia ni ---sebab blog dia ni best --- x guna ayat formal --- aku suka sebab --- ayat formal untuk  perkara yang serius jep --- kadang2 klakar pun ada ---  dia da ah hensome --- single mingle -- kepada my followers yang masih mencari cinta --- rajin2 lah datang blog KLF ni --- mana tahu anda mungkin menjadi MANGSANYA ~ hahahahha --- auUUMM~ walla -- abes suda blog dia i review --- haha --- sape nak no phone --- sila komen kat sini --- pompuan jep --- hahahhaa


9 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

KyêrulL said...

HAHAHAHAHAHA.. amboi panjangnya.. terima kasih sbb join yea.. nantikan review dari sy plak ^,^

muniraksasa (; said...

wahh. follower ape? comel2, lawa2, hensem2? kwang3. okayy semua pun kate i review die klaka. yeke? arghhh !

ich bin che ya said...

ok ni soalan nak mintak pelempang??
" bila u nak review blog i??" soalan ala2 dalam blog Munira Sejati.. hehe
i ingat i nak review blog u la lepas ni hehehe

jaa64 said...

muahahahahha..lawak laa!

Along Usop said...

sungguh menyeluruh review ko hahaha

Orang Kampung said...

haha..
mmg bagus review hang..
boleh tahan jugak..
selidik abih.. hehe

mimie azam said...

encem2..saaaanngggttt encem..hahahaha....

farhana masdo said...

nak jugakk !!!!!!!!!!

mimie azam said...

jom usha die farhana....hahahaha....grau2 jer...