Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Monday, March 21, 2011

I Love all My Followers~

Hahahhahaha --- da 201 orang follow --- cepat giler korunk follow blog ni kan --- mesti tak sabar nak masuk kontest kan --- hahahaha --- besok lah my  1st ever kontest bermula seperti yang dijanjikan kepada my follower sebelum ni pas 200 org i buat kontest--- bagi kaw2 punya kat semua my followers --- sape tak follow blog ni maaf anda x layak masuk ---- hahhahaha --- to all my beloved followers --- besok my contest da  start --- ni just nak bgtau je--- x ramai masuk lagi bagus senang nak bagi hadiah --- hahahhaha --- pape pun x adil lah kan kalau i review follower yang 100 dan 200 je kan --- tp kasi can je lah nak bgtau sape yang penat tunggu --- i x pilih follower tau --semua dapat --- masuk jelah kontest i nim --- sape x jadi followers lagi --- kalau nak jadi followers jangan klik je rajin2 komen blog i nim mcm top 10 i nim --- syg diaorg

My 100th  follower

Michelle Loh 

My 200th  follower

Selipar Jepun (Asyraf Rosdy)


9 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

ScarletRooF said...

yeah...

i m the 203 follower

haha~~

leh join contest tak nie

DDCzone said...

@ScarletRoof -- hahahha--- boleh je ----asalkan nama dia followers... :P

DDCzone said...

@ScarletRoof -- hahahha--- boleh je ----asalkan nama dia followers... :P

Pakcoh said...

Rahim yang genius.. Naib Juara podium datang komen ni.. takde award utk ambe ke? kAHkaHkaH

selipar jepun said...

yeahyeah ! thanks bro . lepas niey traffic lah belog saya . GAGA

mimie azam said...

mimie da join kontest rahim...hehehe...ske sgt dpt mengjoinkn diri....^_^

Along Usop said...

tengah memanjat carta nih.. lalala =p

Orang Kampung said...

aku nk lawan duk tangga teratas..
jga2 usop.. ahaha

mimie azam said...

nk lwn gak r...hahaha