Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Friday, March 25, 2011

NEF awani award~ ingat Ben sorang je ke pegi??... hahaha

 hahaahhaha --- post aku paling mengarut abad ini --- ni pasal NEF awani award ni -- 2 hari aku kena jaga ---opsss "saya" --- kena jaga booth --- hari yang membosankan --- orang ramai laa jugak --- hari pertama tak buat apa pun --- sebab tak ramai orang yang datang --- so lepak2 lah usha booth2 orang lain --- yang best skali pergi tengok cite katun Boboi boys --- hahahha --- diaorg menang award u~ --- hohooho --- mesti korunk x paham pe aku mengarut kan--- padan muka x paham ----  la~ la~ la~ la~

 
 ni lah kalau da bosan yang teramat sangat --- maen facebook kejap--- time launch hour

 pastu maen tangkap2 gambar

 pastu baca surat khabar --- hahahhaha ---rajin tul diaorg amek gambar aku --- [padahal aku paksa diaorg amek ] hehe

 ni lah boboi boy -- baru korunk tahu kan?? --- setiap ahad kul 7.30 ptg di TV3 --- diaorg ngan les copaque menang award NEF awani smalam.

 ni lah award company kami dapat --- hahahha bukan i yang dapat lah --- saje je nak kasi gempak --- at least dapat jugak pegang award nih --- hahhaha..

ingatkan dapat tangkap gambar ngan PM -- tp PM cepat sangat lari  --- adoii --- penat jep tunggu PM datang --- tp dia lalu je--- hahahaha

hahahhaha --- terima kasih baca post mengarut ni --- weyh ---- my follower --- jangan lupa kontest i nim --- jangan tak masuk lak --- bukan susah pun --- tulis jep dapat hadiah kan --- k lah --- cyaa --- selamat hujung minggu ~



9 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

syairahmohdanuar said...

bosan bosan, fb jadi mangsa.lol ;P

DDCzone said...

@syairahmohdanuar --- sy bosan kejap je -- hari 2 ramai model dtg kt sy bg pamplete wedding --- ahhh im single lg lah --- pastu layan abg2 salleh yaakob dr london --- jenuh spek english --- da mcm cekgu inggeris lak--- btw paling hepy dapt mkn mcd free --- huhu -- :P

Dedeq said...

nie event ape ni ?? :D

DDCzone said...

@dedeq -- ni ict nyer pameran --- kat pwtc dua hari lepas --- mak aii --- penat tau i jaga booth --- hahaahha -- ben ashaari tu pun pergi [aku x kenal sangat sape dia tu] -- mcm popular jep... hahaahha

AiMaN said...

nk join x segmen promot blog tu ?

http://petuakitasemua.blogspot.com/2011/03/segmen-nak-promote-blog-di-blog-atok.html

kalau nak join..bg url entry yg atok nk tu blh?

Along Usop said...

takde keje... nguahahahahaha.. =p

farhana masdo said...

ade style lahh ! HAHA .

muniraksasa (; said...

sebenarnye nak tunjuk muke kan? takleh blahh. AHA

mimie azam said...

boboi boy.....encem boy....hahahaha...biarpn hny kartun smte2...