Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Thursday, March 24, 2011

contest ORANG LIDI BERKATA KATA ~


1-- skali saya xnak duit semua tu --- saya nak blog ini direview je -- kalau menang --- cun jugak --- hahahhaa---  kontest ni kena follow 3 owner --- abes laa i nyer status kena follow org --selama ni i follow org yg follow i jep --- pape jelah --- tengok ah org lidi i ni --- hahaha ---x  boleh pun nak menang --- dia suh tag 3 org nak Tag tiga top comentor DDCzone ni --- diaorg tengah lawan sape paling banyak komen kat blog ni
  1. Along Usop (39)
  2. mimie azam (37)


5 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

conbellydiobeterisme said...

perhh ,aku punya takhtha da jatuh owh deymm haha

DDCzone said...

@imam --- tu lah u --- sape suh da lama tak komen blog i nim -- bila nak join kontest --- waaaa--- lama i tunggu nama u nih --- hahhaha

Syud Wada said...

thankss join okayy . goodluck dengan org lidi tu , ehee x)

misS FEeza macho ! said...

menarik .gud luck ! XD

Along Usop said...

hahahah.. skang ni byk sgt plok segmen/kontest dah join.. lambat sket baru along join kontest nih..

thnx tag! =)