Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Friday, March 25, 2011

Contest:Gambar Paling Sengal by Jamban Comel


 ni gambar semalam --- saya sangat sengal pada hari itu : sebab tertengok imam tengah #tettttt.... di vblognyer --- hahahhaa --- #larikkkk g jamban....nanti imam kejo --- ehh sape 2 org couple tuu?? --- owhhh my top commentor --- tag ah diaorg ---mimie azam (45)  , Along Usop (39) -- bukan maen lagi berebut2 komen kat sini --- wah saya sayang deme -- farhana masdo (15) pha is (8) Dedeq (7) --- cepat kejar diaorg tuu.... hahahha ..walllah~ abes dah -- i menang award kan imam ~ wink2 [ jampi sket ]



9 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

Pakcoh said...

ko buat ape rahim kat pwtc tu?

DDCzone said...

@pokcoh-- hahahha --- jaga booth ada award apatah --- NEF awani award --- ingat BEN ashaari sorang je pergi --- hahhaha --- i siap dapat pegang award lagi taw --- jap2 nak post

farhana masdo said...

sengal ke nihh . HAHA

conbellydiobeterisme said...

ngade arhh ko hak3

DDCzone said...

@imam --- ko kena ckp cam ni br betul kan kawan2 "sengal la ko" --- br lah ada rasa2 nk menang ni .... hahahahaah [yes2 ... jampi da kena].... huhu

mimie azam said...

mmg sengal...hahahaha

ich bin che ya said...

nak komen gak la hihihi...
ok jer pic tu.. tak bpe nak sengal hii

Along Usop said...

belom cukup sengal lagi nih.. heheh

Iwan Tech Lover said...

jamban ouh jamban :D