Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Monday, March 21, 2011

BloG DDcZone dapat Pujian Lagi :P

wahhh --- hari nim blog DDCzone dapat pujian daripada rakan -rakan SAHABAT BLOGGER ... wahhh ... terharu sangat seb x penah dapat pujian kat facebook ... hahhaha ..selalu dapat promote dari blog jer ... dari JAMBAN COMEL dan MUNIRA ADDON blog....papepun blog ni pun da ramai masuk --- gembira betul --- kepada Azie Ismail  dan semua yang puji blog ni kat SB --- and my click imam n munira ...tQ... ahhh --- im so happy ---


Tengok page saya ni pun ada org luar masuk --- mcm x tak percaya lah --- kalau ikutkan blog saya ni bese2 jep --- bahasa pun terabur --- hahahahh --- sape yang komen banyak tu saya da promotekan blog korunk kat sidebar blog ni .... makin banyak korunk komen adalah blog korunk kat sidebar tu --- top 5 jep --dah seratus ribu yang masuk blog nim --- gembira2 --- sayang semua kawan-kawan SB semua --- dan kepada sahabat GB dan semua blogger... sayg kalian..


11 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

azie said...

haha,wat lawak ko ye :)

mimie azam said...

hahaha....ratus ribu tu....mmg pemes la blog DDC nih....^_^

Encik Blogger said...

amboi bukan main femes lagi.. share share sket tips..

hafiz hafizol said...

wah... femes giler blog nie... compared ngan blog HH blog nie memg terbaek r.. huh!! congrat...

DDCzone said...

BESOK AKU NAK START BUAT GA SEPERTI YANG DIJANJIKAN --- JUMPA BESOK ----

conbellydiobeterisme said...

wah2 ko da maju dan jadi lebih hebat ,tatkala aku tiada yerrkkk,haha ,ddc best!! eceh *belanja aku mcd sbijik

Dedeq said...

thanks dude :D HAHAH

Along Usop said...

tak lame lagi femes la blog nih... heheheheh....

dun wori.. ramai silent reader.. =)

Orang Kampung said...

haha..
luar negara pun ada tu..
mmg femes betul..

mimie azam said...

love SB....^_^

muniraksasa (; said...

HAHA same laa. same laa. ape same tah ;p