Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Sunday, March 27, 2011

TIME GUESS CONTEST


Sejak dua menjak ni ramai laaa suh i join kontest --- memandangkan kontest ni senang giler so i pun join lah --- bukan susah pun --- btw i telah ditag oleh elyn Dz --- ini korunk mestilah tahu kan kene teka jam ni kul berapa ---jawapan dia kul : 8.48 --- hahahah --- aku tak tahulah kenapa dia pilih 8.48 nih -- harap harap betul lah yee --- macam biasa setiap kontest kena tag org --- hahahha --- kontest aku sorang je yang xyah tag org  lain --- hahahha --- xde org lain lah nak tag --- tukang komen banyak2 dalam dalam blog  i ni--i syg diaorg --- mimie azam --along usop --- orang kampung ---korunk join laaa weyh ---senang nak mampus ---tiru je jawapan rahim pandai ni ---- hahahhaa--- :P


4 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

Ibnushukran said...

wauu.. cantik bl0g..
thanks sudi join..
moga DDCzone dimurahkan rezeki.
gudluck dr sy Ibnushukran.. :)

Orang Kampung said...

thanks tag aku..
hehe..
sorry x buh shoutbox..

mimie azam said...

hehehehe...
kne tag laaa....

farhana masdo said...

poneng a pale aku tgok !