Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Monday, March 28, 2011

Nyah Story~

ader la seorg pegawai agama ni kejo seog nyah ni..laju gila nyah ni lari maklum la laki kan..tercungap2 jgk la pegawai ni kejo..kejo punya kejo da dkt nak dpt tangkap tuh pegawai ni pun sepak die punya bontot…dish..ape lagi terus berhenti nyah tu lari…nyah tu pon pandang pegawai td dengan muka bengang..ai bang sepak2 bontot jgn bang ni tmpat saya cari makan ni..abg nak sepak kat tempat laen xpe…



5 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

"Che Ain" said...

alamak..gay k?? xfhm haih..

farhana masdo said...

cari makan ? huh . dahsyat !

mimie azam said...

sepak jer byk2 kli pegawai oiiii...xpe..mimie xmrh pn...sepak lg...sepak lg...

muniraksasa (; said...

sumpah lawa, jehan jadi bapuk. kikiki

mimie azam said...

auuuuwwww......so cuteeyyyy right????