Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Monday, December 13, 2010

MenJaWab SoKLan ELYN ~

hahahha... mekasih ah sebab bekalkan soklan yang panjang berjela ni... sape elyn eh?...ni ah member formspring aku yang skunk ni da x aktif seperti dulu... slalu ah gado2 ngan dia.. ouh... lupa lak nak letak gambar ... jap eaaa.... upload jap...

 tadaaaa~ ni ah dia....so untuk jawap soklan ni aku kena amek masa sket sebab xde idea nak jawap pe...soklan2 dia suma maut... mcm polis lak... hahaha.... so we go through all the questions now... 

[1] 3 Names in your inbox cellphone
~Celcom no : akim ammar, ayub, napi

[2] Your main ringtone?

~Celcom no : x penah check pun sebb x amek kisah ( alif- akan tiba)

[3] What U did at 12 last night?
~menghabeskan masa bersama ayub..

[4] Who was the last person U went out with? Where?
~ouh... last time duk kat bilik jep... sebelum tu g kursus asas keusahawanan

[5] The color of T-shirt you're wearing now?
~itam

[6] The last thing you did?
~jawap tag ni ah..

[7] 3 of your everyday favourite items?

~laptop
~external hardisk

[8] The color of your bedroom
~kuning
 
[9] How much money in your wallet now?
~RM20++

[10] Your favourite song?
~korea... but now lenka

[11] What will you do next wekend?
~entah ah... menghabiskan masa dengan tido...sems depan nak keja.. hahaha

[12] When was the last time U saw Ur Mum?
~raya haji

[13] Where is she now?
~kat umah ah...

[14] When was the last time you talked to your parents?
~smalam

[15] Who is the last person that texted U?
~celcom

[16] Where did U have your dinner last night?
~ K9

[17] The last suprise you got?
~last?... ada lagi kot... haahahha

[18] Last thing U borrowed from ur friends?
~huh... diaorg pinjam kat aku ada laaa... hahhaha

[19] Who is ur BF/GF or husband/wife
~hahaha... rahsia

[20] What do you feel now?
~bosan sangat

[21] Wanna share with who?
~kena share ke?...

[22] Who knows ur secret?
~hurm..diaorg suma taw... pandai diaorg korek rahsia...

[23] They keep ur secret?
~hahahha... mana de... diaorg gi buat kedai kopi lagi ada ah...

[24] Are you angry with someone?
~hahahha... xde pown...

[25] What do you order at McD?
~posperity yang akan kuar x lama agi..
..

[26] The last time you felt so sad?
~kena tinggalkan ayub n all the gang... pasni x jumpa selama setahun...

[27] What is your wish for tomorrow?
~aku jadi kaya...

[28] Who will U tag next?

~ammar
~nelly ishardy






3 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

elyn said...

hahaha..tnx ah jwb tag tuh..pandai pun jwb tag..igt tak reti dah..hahaha..mana la kau ghembat aku punye gamba tuh?huhuhu..

DDCzone said...

hahahha..mana lagi facebook ah... hahahha

jia said...

panjangnyer soklan...
penat nak membacanya..
jia baca yang awal dengan yang akhir je.. :)