Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Saturday, May 21, 2011

DDCzone - Hadiah kontetst Telah diberi~

 

 Tahniah kepada semua pemenang yang telah claim duit-duit anda pada masanya... Dan seperti yang telah dijanjikan dalam syarat-syarat pertandingan, hadiah akan diberikan sebelum hujung bulan Mei, pihak Rahim Pandai selaku penganjur mengucapkan tahniah kepada semua yang telah menyertai Kontest Dialog Deym DDCzone bersemperna 200 Follower pada masa tuh.. Pihak penganjur amat mementingkan bukti dan ketetapan janji yang diberikan.. 

Oleh yang demikian, pihak penganjur telah menyertakan bukti pembayaran wang claim pemenang kontest tersebut... Kepada yang tak claim dan kepada yang tak menang tuh maaflah, anda memang tak baca syarat pertandingan lettew~...Pertandingan ni paling senang nak menang...walaupun korang tak pandai buat ke... Untuk senarai pemenang kontest ini dan ada x pueh ati ke silalah rujuk sini <--- . Oleh kerana semua ni da tamat maka tunggulah kemunculan kontest-kontest DDCzone yang lain pula dengan hadiah yang semestinya menarik... ~ Jangan lupa join DDCzone Fan untuk update citer-citer DDCZone... senang sikit nak tahu update sebab aku update suka hati time aku jep... Jangan lupa juga join group  DUNIA BLOGGER kami...x pun ping je kat toolbar DDCzone bawah tu... okey... :P
 


4 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

jia said...

terima kasih ! :)

akan join lagi contest sterusnya, kalau ada rezeki boleh menang..

hafiz hafizol said...

nape aku dapat kurang??? MUahahahaha

Along Usop said...

cenggitu skali.. hahaha..




tahniah la ye.. :)