Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Monday, April 11, 2011

Free SMS GunA InTERnET -- Cool Giler


         Korunk pernah alami situasi ni tak??..... korunk jalan2 pergi mana -mana tp terlupa bawa henset .... tetiba ada satu benda penting gila gila bab nyer nak guna henset ... cari public phone takde lak.. kalau ada pun syiling xde [ sengkek laa katakan] gaji x masuk lagi ...xpun wayar public phone putus .or emergency call only... bese ah malaysia ...  jadi macammana nak selesaikan benda ni... so penyelesaiannya gunalah internet ni .. time aku blogwalking tuh... ada laa mamat ni mention pasal sms free nih ... 

         lupa plakk blog dia tu apa ...aku baru jep daftar kat website ni... dulu pernah guna seervis macam ni jugak tp US da block untuk semua akses luar US ... sedey lak .... tadi aku da cuba berjaya kowt ...cuma yang x best nyer sehari boleh post 40 msj jep... papepun website ni bagus digunakan waktu terdesak ... contoh kan korunk ada 3 ringgit dalam poket ... nak beli topap x mampu ... so boleh ah g cyber cafe maen sejam ... boleh ah guna 40 sms ni... ni kalau celcom , maxis, digi tahu nih ,,, abes ah.. korunk senyap2 je tau ... hahahaa...klik untuk daftar website dia nih ...
>>> MOSTSMS <<<


4 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

hafiz hafizol said...

wah... amat menarik.. tens.. hahaha..

saya bukan tomato said...

hoho harus bg student mcm sy .. :P

jia said...

boleh jugak..
:)

Along Usop said...

skarang ni along try pakai dah tak sampai dah.. hukk