Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Tuesday, March 15, 2011

Me Gembira dapat promosi untuk DDCzone

 

 Kita Gunakan ayat skema jawapan peperiksaan SPM:
Terbaru blog DDCzone telah menerima dua promosi daripada sahabat-sahabat rakan kongsinya. Oleh yang demikian, pihak DDczone sebagai ucapan tanda terima kasih kepada mereka ini blog ini akan mempromosikan balik blog2 mereka ini hanya dalam post ini sahaja.

 1. Munira Sajuti  (atas)            



5 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

conbellydiobeterisme said...

gua juga rasa berbesar hati sebab ade orang pandai yang bernama rahim ,sudi menjadi follower gua yang ke 700 ,syabas di ucapkan




p.s :entry dalam blog ni memang takleh blah sehingga menggoyangkan bulu ketiak gua ,gogo DDC!!! <3

Hanim Mahali said...

Wah, tahniah tahniah... berbaloi-baloi...

Rahim Pandai said...

@imam -- bulu ketiak --- hahahha deym
@hanim -- should i call akak?? --- hurmm -- btw --- thankx

Along Usop said...

kalau along buat review gak...

agak2 harapan nak menang kontest dailog tuh.. tinggi tak??.. mueheheheh... =p

muniraksasa (; said...

koh3. review tak habes lagi !