Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Saturday, December 6, 2014

Walaupun berlanggar total loss.. kereta Proton Iriz malaysia tetap x remuk.. pemandu selamat


Baru baru ni da jadi viral di facebook bila mana kereta proton Iriz yang mengalami kemalangan total loss pemandunya still selamat. Difahamkan pemandunya mengantuk dan melanggar kereta lain yang berada di hadapan dalam kelajuan hampir 150 km/j. Pemandu kereta Proton Iriz dengan selamba tanpa mengalami sedikit luka pun walaupun kereta Proton Iriz CDN 5294 yang dipandunya remuk teruk gred total loss.

 Kisah ini menjadi kecoh riuh rendah dilaman sosial memberitahu rakyat betapa kereta Proton Iriz sememangnya layak mendapat penarafan 5 bintang ASEAN NCAP melalui ujian di makmal MIROS baru-baru ini. 

Nampaknya IRIZ adalah kereta yang bagus nak digunakan berbanding myvi.. langgar sikit ja da remuk.. harap kualiti iriz ni bertahan laaa bukan hanya untuk first batch sahaja.. bak kata orang "keluaran pertama memang berkualiti, kedua ketiga hancur"


1 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur