Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Saturday, December 6, 2014

Mesin basuh pintu depan tidak boleh buka? Ini Caranya


video


Mesin basuh pintu depan tak boleh buka?.. mesin basuh front load tak boleh buka?.. senang saja cara nak bukak mesin basuh pintu depan ni atau dikenali sebagai front load..apa yang hanya anda perlukan hanyalah 

SEUTAS TALI @ DAWAI HALUS

senang je caranya.. boleh rujuk video atas ni.. pastikan anda tau kedudukan lock untuk pintu ni dan tarik perlahan lahan supaya tidak calar mesin basuh anda...disarankan guna tali pastik yang nipis lembut dan tidak mudah putus.


0 Rakyat DDCzone Berkata -kata: