Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Friday, March 4, 2011

KisaH Kepten Telampau~


Pada sebuah penerbangan dari Kuala Kumpur ke Australia.

"Ini Kapten Kamal berbicara".

"Atas nama seluruh anak kapal kami mengucapkan selamat datang dan selamat menikmati perjalanan anda bersama Hebat Airlines nombor penerbangan MH101 dari Kuala Lumpur menuju Australia".

"Saat ini kita berada pada ketinggian 35000 kaki ke arah timur".

"Jika anda melihat ke luar jendela pada sisi sayap, maka anda akan melihat bahawa kedua mesin sedang terbakar"

"Jika anda melihat ke luar jendela arah ke belakang, maka anda melihat bahagian ekor sudah mulai tercabut"

"Jika anda melihat ke bawah ke laut, anda akan melihat perahu darurat kecil berwarna kuning dengan tiga orang melambaikan tangan kepada anda"

"Mereka adalah saya iaitu kapten anda, bersama co-pilot dan > seorang pramugari <. Anda sedang mendengarkan rakaman pesan saya...."



19 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

shereena said...

kejam gila kapten mcm nie.hahaha

DDCzone said...

memang kejam -- yang seorg peramugari tu laen lak citer... hahahha

topimagine said...

ape funtion pramugari tu ikot kapten.. skandal ke ape... hahaha

pha is said...

penting pamugari ni... untuk "kelangsungan hidop"... hahahha

DDCzone said...

@topimage -- kan ada dua lelaki tu... xde ah deseprate sangat nanti... hahhaa...

DDCzone said...

@pha -- betul tu.. kalau diorg duk hutan amazon leh gak dapat anak.. sorang jadi kadi..hahaha

Nasuha Salleh said...

adoiiii...kui4
xdpt bygkan kalau dlm situasi mcm ni..-.-"
hoho

DDCzone said...

@nasuha salleh <--- kalau mcm ni u nak buat camner??.. hahhaa

faraHanAtiQahZaini said...

hahahahha.. gelak guling3!!

DDCzone said...

@faraHanAtiQahZaini -- amboi... sampai terguling noh... hahhaa

fathiah said...

hahahhahahha...

DDCzone said...

@fathiah -- amboi2 amboi suka eh fathiah <--

Yaya said...

Hahaha, apala function pramugari tu eh, haha

DDCzone said...

@yaya --- anda rasa apa fungsi dia?...hahahaha

Iwan Tech Lover said...

fungsi pramugari dan pilot dan copilot untuk penerbangan seterusnya kot haha terbaek arr

jia said...

pehhh....

jia said...

gila !..
kejam punya pilot..

jia said...

kalau aku terus terjun, dah tak pikir apa dah..

jia said...

hahahaha... :D