Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Wednesday, March 2, 2011

AnaK, SoseJ Ngan LemBU



Kisah seorang seorang anak yang belajar untuk dapat degree di Amerika tapi selepas 15 tahun tak pernah lulus.. akhirnya si bapa tidak sanggup lagi tanggung beban wang dan bawa balik anak ke malaysia..

Sepanjang perjalanan dalam kereta ke rumah si bapa diam (marah).

So si anak cari la idea untuk berbual dan nak tunjuk pada bapa yang dia kat Amerika ada gain someting dan perkembangan teknologi.. So dia cakap dgn bapa dia…

(Anak).. Bapak tau tak, kat Amerika sekarang teknologi dan maju giler. Sekarang nak buat sosej tak payak nak sembelih lembu, buang kulit, masuk je lembu dalam mechine, dah jadi sosej…

(Bpak)… Huhhh.. Itu teknologi dah lapukk laa. Kat Malaysia lagi advance.. Aku 32 tahun dulu, masukkan sosej aje dan keluar lembu sekor…. Menyusahkan plak tuu.


1 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

farhana masdo said...

tak berape paham la