Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Sunday, January 2, 2011

New YeaR Date BersaMa AyuBB~

New Year...Perghh.. tahun ni ah menarik skali sebab dapat date ngan  ayub... hahaha... dia dah ah duk KL.. p semua tempat dia x tahu... adoii...ayub2... sepatutnya aku kuar ngan dia hari kamis... tp dia leh lak off henset.. aku da frust giler dah masa tu... by d way... seb baek dia col balik... cair jap... hahha...jadi kitaorg kuar ah besoknyer.. mula2 aku amek dia kat damai... aku lewat setengah jam ... sepatutnya datang kul 6... hahaha... terlebih sudah... Malam ni ada konsert ambank... so pe ah lagi.. kitaorg off to dataran ah..


sebelum g dataran kitaorg makan dulu ah kat KFC.. ni dia ah pilih ni nak makan cheezy zinger ke apa tah... aku mula2 nak g mcD... tempat bese aku..  nak makan prosperity.. tp ayub nyer pasal... papepun boleh... hahaha...borak nyer borak sambil usha awek indon daa kul 9 malam... so kami pun g ah jalan2 kat petaling street dulu seblum g dataran...
hahaa... kupas ayam tuh... 
hahaha.. buat muka lak,,,adoii.. 
cehh... buat makan laa plak... adoii...
kat atas ni kitaorg jumpa kat bank pe tah... hahha jakun lak leh taip nama...pastu pe agi pose2 kat cctv bank  tu.. hahaa
aku pun tak tau pe yang bak dibeli ayub ni...
Sebelum g dataran kitaorg gi lah petaling street... wahh kat pudu da jadi tempat berkumpulnya foreigner yang halal dan haram... bukan maen ramai agi... da macam duk luar negara dah masa tu...seb baek xde pape jadi pape masa tuh... Masa tengah tengok2 tu ada kitaorg pelan nak beli baju malaysia... adoii... da mcm baju couple lak ... btw ayub belanja baju... hahaha... walaupun murah... free beb... ngee~
off to dataran~ seblah LRT
perghh...ramai giler couple2 malam tu... kalau kena serbu ni... mesti ramai yang kena cekup...malam tu ramai ah amek kesempatan jual barang2... air, makanan dan yang paling best.... tanduk setan tu... perghh... best betul tanduk tu... aku nak beli tp x jadi lak sebb aku kan baik... hahahha..
atas ni ah manusia bertanduk syaitan... hahaha
lawa betul bangunan ni... 
ni da sesak tahap jem kete ni...
diaorg da penat suma duk terkulai kat jalan tuu... 
Malam tu dataran merdeka ramai betul orang...sesak giler sampai ada gak yang datang satu family, pakcik yang pakai kopiah pun datang jugak... aku tak tahu lah mcmmana lak boleh mcm tu... yang paling ramai... warga luar negara yang keje kat kl ni... siap kutuk2 lagi.... tau ah kalah bola hari tu... hahahha.... lantak ah diaorg.. 
i Love KL Malaysia 
Me love KL too... hahaha.. baju free .... ayub belanja...
adoii... tunggu punya tunggu lama benor nak kul 12... ada lak masa tu CEO ambank tu boleh lak nyanyi lagu tidur.. tak sesuai lansung... so ramai gak yang balik malam tu...maybe da penat tunggu kot..
lama tul kul 12 ni...bosan pun ada.. seb baek ada wifi kat sana... xde ah bosan sangat
tengok bangunan tu bertukar warna- menarik
 
ramai betul... org yang niaga air mesti laku malam tu..
 
Lama gak nak tunggu kul 12... ayub siap baring agi kat lantai... ada satu kes tu... minah sorang ni hilang dompet dia...  beg punya laa besar.. domper duit lak hilang... habis laa kena jawap ngan imegresen nanti...siap lompat2 lagi depan kitaorg... adoii.. pakwe dia ngan dia mula lah cari merata tempat... dah org sesak2 mcm tu bese ah kalau dompet hilang..pe nak buat... tengok je ah dia melompat2 sambil nanges tu... hahaha.. lawak lak.. Lama gak tunggu akhirnya kul 12 gak...so mercun pun dimainkan... ada sorang warga asing tu ckp "Malaysia suka membazir je "... aku pun mcm sokong gak ckp dia tu...nak buat camner... ambank tu kaya sangat kot...



video

kul 12 jep... meriah giler... sesi perlawanan bakar  mercun antara bangunan DBKL ngan bangunan kat atas ni... perghh... nampak gayanya yang kat DBKL tu lagi menarik berbanding yang ambank ni... hahaha... papepun malam tu terbaek ah..pas abess dataran.. kitaorg gi downntown cheras...k laaa... Di kesempatan ini  aku nak mengucapkan selamat tahun baru kepada semua bloggers di sana... azam baru eh... aku nak upload video...besa lak... so aku compress jadi flv...buruk sket... tp ok ah...janji ada... n to ayub thankx sebb date ngan aku.... hahhaa... next time kuar agi... hahaha... :P


0 Rakyat DDCzone Berkata -kata: