Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Sunday, December 26, 2010

My Top #50 Follower Award ~

Semperna da dapat 50 orang follower ni nak bagi ah award yang x beberapa comel ni kat korunk semua...kalau korunk nak amek... amek ah... hahahha... kalau x nak pun xpe... btw.. me as admin of this blog very appreciate u all follower... walaupun jadi follower sekali jep pun tak pe.. secara rasminya semua di bawah ni da ditagged dengan soklan-soklan maut dari blog ddczone ni... hahaha... pe lagi jawap ah....kalau da jwp...sila bgtau kat komen post ni eh...tq... jangan lupa eh curik award ni...khas tow aku buat tuk korunk... hahaha.. :)

 
  1.  Anda pernah datang blog http://ddczone.blogspot.com/ berapa kali dah? - jujur tow -
  2. Blog yang paling best anda penah pergi? - sila share 2 link, lebih lagi bagus
  3. Selalu berapa lama anda nak update blog sendiri?.. ke biar berhabuk je..
  4. Upload wallpaper desktop yang anda pakai sekarang..
  5. Wallpaper kat desktop yang anda upload ni kalau anda tengok  balik lawa x?
  6. citer sket pasal wallpaper tu...
  7. Ape blog follower anda yang paling best?..
  8. Apa pendapat anda pasal blog  http://ddczone.blogspot.com/? - cadangan/komen/kutukan sahaja diterima.... hahaha
  9. Berikan sebab kenapa perlu datang ke blog anda?
  10. Sila taged 3 member lain untuk tunjuk anda dapat award ni... hahahha...


7 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

tomatokering :) said...

waa~bnyak nye soklan ! adeiii . aku baru dtg blog ang 3 kali . hehe :)
blog ang nie boleh lah . tapi kalau ang try tukaq background yg meriah ckit@ terang ckit bertambah menarik lagi . hehe
blog LM & shada wentz aku slalu g . huhu , carik sendri . wek :P
(haha ! aku jawap kat cnie je .pdn mke. hehe ) :P
sori kalau terkasar bahasa & teguran tak diterima .hehe :)

Ishardy™ said...

jawap sudey

DDCzone said...

hahaha.. tomato... ko boleh lak jawap kat sini eh??... amboi... btw thankx to all semua sebb jawp tagged ni eh,, :P

Reen azreen said...

heeee..thanks award....adeiii soklan yg simple tader ke?hehehehe...gurau jek

ADfeez said...

hehehe.. ada da buat da.. sori lmbt skit :D
jenguklah..:D

DDC top Follower award...

ARC™ said...

korunk
korunk

nak kate gadis, lelaki.
zzzzzzzzzz

DDCzone said...

hahahaha... aku x paham laaa ko komen ape... btw .. terima kasih ah sbb komen kt sini...