Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Friday, December 12, 2014

Nuffnang CPUV : Maybank #ILove
Sekarang ni maybank buat promosi besar besaran namanya MAYBANK #Ilove yang mana menyediakan banyak hadiah yang menarik bagi pelanggannya yang setia. Kepada yang baru apply kad kredit maybank anda berpeluang untuk memenangi  Kereta Polo Sedan. Maybank #ILove ada 6 jenis pertandingan yang ditawarkan melibatkan hadiah yang menarik untuk dimenangi. Kepada yang mempunyai akaun bersama Maybank. Jom terjah apa yang menarik di maybank. Klik link di bawah :


Maybank is spreading our love to the community through a series of special offers for its card members and mortgage customers. From a chance to win a Polo Sedan when you apply for a new Maybank Credit Card and start spending, to 100% Cashback when you spend using your Maybank credit card. Don't miss out on these offers now!

I Love 5 Polo Sedans

I Love 100% Cash Back

I Love RM100 M2C Cash Back

I Love Balance Transfer

I Love Bonus Airmiles

I Love My New Home

Note : Thanks to Nuffnang and  Maybank #ILove  because sponsored us through Nuffnang CPUV Ads

tag : nuffnang CPUV, nuffnang ads, maybank, maybank ilove, maybank #ILove, MAYBANK ILOVE, #ILove, maybank


0 Rakyat DDCzone Berkata -kata: