Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Saturday, December 27, 2014

Nuffnang CPUV : Maggi Royale review


Pada post yang lepas saya dah review pasal maggi royale ni, rasa untuk Maggi korean braised spicy beef tu so-so je. tp sedap kalau tambah bebola daging.

..
x padan dengan harga rm8... luckily, smalam pergi tesco harga untuk maggi royale still rm8 selepas promosi.. hahaha.. x naik harga untung sangat.. sebab apa tau.. even mamee ala chef tu baru rm6.70 compare dari harga maggi royale ni.. smalam tengok promosi baru rm4.60..

REVIEW MAGGI ROYALE PENANG SEAFOOD

RASA:
dari segi rasa maggi royale penang seafood, teramat sedap.. xtau lah sebab apa sedap sangat.. yang ni kalau RM8 pun x kisah harganya sebab sangat sedap compare to rasa korean tu.

Mungkin sebab rasa belacan atau sebab rasa santan tu, bila korunk masak sekali mesti rasa x cukup.. mesti nak tambah lagi sebab rasa dia memang sedap.. x percaya try lah ... rasanya maggi ni champion untuk semua perasa meggi yang ada.. kuah kena pekat kalau x rasa dia kurang sedap..

xpayah tambah udang atau papepun rasa dia sedap giler... up sikit dari rasa mamee ala chef curry tu...

HARGA :
rm7.99 .. harga tesco.. tah lah bagi rakyat biasa untuk 5 paket rasanya mahal kot.. kalau nak beli maybe 5 bulan sekali kot.. even student pun xkan beli banyak.. depa rela beli maggi rm5 bawah.. mamee ala chef pun rm6.70.. lagi berbaloi harga untuk student lah .. sebab kebanyakkan yang makan megi ni student.. kalau harga 5 paket rm8 mcm ni susah kot student nak beli.. for me.. oklah harga tu sebab sedap sangat compare to others maggi...

RATE:

5/5 bintang sebab sedap sangat.. champion to all maggi out there.. pasni nak g beli yang ni sahaja.. maggi lain da bole say goodbye..hahhaa.. cubalah dan komen kalau anda katakan 4 bintang ke bawah.. 




2 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

IBU HAYATI said...

Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI















Saya ibu hayati ingin berbagi cerita kepada anda semua bahwa saya yg dulunya cuma seorang TKW di HONGKONG jadi pembantu rumah tangga yg gajinya tidak mencukupi keluarga dikampun,jadi TKW itu sangat menderita dan disuatu hari saya duduk2 buka internet dan tidak disengaja saya melihat komentar orang tentan MBAH KABOIRENG dan katanya bisa membantu orang untuk memberikan nomor yg betul betul tembus dan kebetulan juga saya sering pasan nomor di HONGKONG,akhirnya saya coba untuk menhubungi MBAH KABOIRENG dan ALHAMDULILLAH beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor,dan nomor yg diberikan MBAH KABOIRENG meman betul2 terbukti tembus dan saya sangat bersyukur berkat bantuan MBAH KABOIRENG kini saya bisa pulang ke INDONESIA untuk buka usaha sendiri,,munkin saya tidak bisa membalas budi baik MBAH KABOIRENG sekali lagi makasih yaa MBAH dan bagi teman2 yg menjadi TKW atau TKI seperti saya,bila butuh bantuan hubungi saja MBAH KABOIRENG DI 085-260-482-111 insya ALLAH beliau akan membantu anda.Ini benar benar kisah nyata dari saya seorang TKW.. KLIK GHOB 2D 3D 4D 6D DISINI

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/