Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Tuesday, June 10, 2014

Bahasa Eliens MEnyerang MalaYsiaaa... Omakkau



" Kau teks aku kau cakap kau rindu aku yang teramat sangat. Kau cakap aku sanggup tak tegur walaupun nampak kau tengah online. Kau cakap aku tak rindu kau! Ehem ehem..okey fine aku terus terang! Aku fade up dengan kau, kau yang cari pasal dengan aku. Kau tuduh aku tak setia dengan kau! Kau tuduh aku naik motor dengan jantan, keluar sana sini dengan jantan lain. Kepala ***** kau. aku benci dengan kau weh. Aku dah tak kenal siapa kau! Tolong jangan cari aku lagi. Tak payah merayu yang tu semua salah kau. Memang salah kau pun. Kau ingat aku harap sangat ke couple dengan kau. Sorry to say, kau yang terhegeh hegeh kat aku! Muka hensem kau tu layak tunjuk kat maknyah denga bapok bapok kat luar sana. Aku benci kau. Sikit perasaan sayang aku kat kau dah lama pupus. Harap maklum jangan cari atau ganggu hidup aku lagi jantan. kau kan Rey, ramai kot perempuan nak.. Good bye to you lah "

- sekian terjemahan dari kamus alien workshop


P/S : sape nak cuba bole g web ni : http://www.bagill.com/l33t-speak.php


1 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

Narangok Bongok said...

Bongok punya budak perempuan. Perosak bahasa melayu. Babi lahanat cilaka sial bangsat.