Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Friday, July 8, 2011

Facebook Umum Chat Baru Beb ... Arghh... X best dowh


Tah ah sekarang ni da macam2 dah ah facebook ni... tuka sana tuka sini... sekarang ni diaorg nak tukar chat baru lak... katanya lagi mudah n berkesan *padahal ayat aku tuh... hahahahha... jom ah kita tengok apa yang paling baru dalam dunia facebook ni...  Mungkin korunk x dapat lagi chat ni... buat masa sekarang dia offer tuk beberapa orang je... korunk maybe tuka dalam masa seminggu ni kot... Apa yang best chat ni...korunk leh tinggalkan mesej pada orang yang offline dia akan terus pergi kat inbox diaorg... best kan.. macam MSN.. lagi satu fungsi dia... korunk leh buat group chat... contohnya korunk nak chat 5 orang kan... nak gosip katakan.. so boleh ah ajak 5 skali borak2... style an... best lak rasa... huhu


Atas group chat bawah pop-up chat

Apa yang x best chat ni... korunk leh nampak orang yang selalu korunk borak je kat sidebar tu... so kalau nak cari yang lain.. korunk kena search nama diaorg... Tapi an ...dia ada solution dia... korunk pergi link ni nanti dia kuarkan pop up tuk korunk yang lebih ramah pengguna .. ni link dia http://www.facebook.com/presence/popout.php .. tunggu ah 2,3 hari nanti ... diaorg akan tawarkan korunk chat ni... wallah~ tat's all.. Chat baru Facebook ni an... best ke korunk rasa?



10 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

Roti Telur said...

langsung tak best chat yg baru ni..huhu..

Ima Salsuzaima said...

yep..memang tak best..macam semak je.

DDCzone said...

@Roti Telurkan kan ... memang x best... :(

DDCzone said...

@Ima Salsuzaima tu ah pasal... tp an ...mcm profile tu gak laa... mula2 memang x best... tah kalau da lama guna okey kot... aku an kalau dia ada filter untuk yang online je... ok gak...kan kan

Lilynn Sazlin said...

salam!
huiiitttt...group chat tu dah lama la bro..aishh...

then sy pun tak setuju tentang chat terus masuk kt messages klu kita off9.

tak ke naya klu bf/gf kita yg ada pasword kita blh tgk history chat yg dari tahun lepas punye? hahahahahaaa...gila kentang pnye fesbuk!!! grrrrrr

DDCzone said...

@Lilynn Sazlin huh> da lama... entah org x tau un...selalunya group chat kat group je.. ni an ngan member2... lain lah... tp memang x beberapa best ... org un tengah test pakai lak skunk ni... huhu.. untung jadi tester... hahaha

Lilynn Sazlin said...

@DDCzone : hey, u pnya post pasal tak setuju dengan fesbuk kan? i ada promote entry u ni kat url i ni:

http://belogcintasaya.blogspot.com/2011/07/fesbuk-tukar-style-baru-lagi-setuju-dan.html

c u there, blh kongsi pendapat! :)

DDCzone said...

@Lilynn Sazlin Okey... sharing is caring rite ... huhuhu... :P

dzafira said...

Tak pernah kisah pun dgn pasal ruangan chatting kat fb.. Selalu buat offline je... Tak ada la serabut nak melayan org. haha

DDCzone said...

@dzafira -- mesti u x suka gosip2 kan... hahahah... :P