Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Friday, April 29, 2011

Apabila Result Keluar~


 Hari kluar kputusan spm,ahmad pergi ke sekolah untuk mgambil result spm nyer d sebelah ptg,kerana xmau berjumpa dgn mmber2 lama dan xmau bgtau result pd mmber nyer.. setelah pulang dri sekolah ahmad pon terpikir mcm mna nk bg alasan kat mak dier apasal result nyer teruk, jd ahmad dapat 1 idea...

sampai nyer d rumah

emak ahmad: mna result ahmad,bg mak tgok

dgn muka yg selamba ahmad bg slip result nyer

emak ahmad: apasal result ko suma D,E jer... ko blaja aper kat sekolah

ahmad: ahmad blaja la kat sekolah,cuma silap ahmad sb pergi ambil result sebelah ptg jer... A,B semua da habis sb mmber2 yg g ambil result sebalah pg ambil byk sgt,smpai 10A sorang.jd ahmad yg g ambil sblah ptg nie xde la A, ada D ckit2 pon da ok,mmber ahmad yg lewat dtg dri ahmad da sumer E.....hurm..

mak ahmad: hah......



2 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

haha..idea bodoh..

jia said...

hah?..
anak yang baik..