Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Monday, July 19, 2010

Selamat HAri Jadi FairuZ SafwaN



Selamat Hari Jadi Fairuz Safwan yang ke 22 - hahaha... sape nie?.. ada kena mengena ngan dak DDC ke?.. Kalau korunk nak tau dia nie adalah kawan admin dan semua kawan - kawan kitaorg di Skudai nie... APa kata korunk layan je citer nie... malas nak sembang lebih2... hahahha.. Sebenarnya aku x tau pun yang ada prank nie... tetiba jek iqbal ajak pergi KDSE nak buat prank si Kocek n ( panggilan ala2 manja dia kat sini)...hahaha..pastu pe lagi...bila da team melodi terlibat sama nie... kecoh arr program tu..hahaha...

Ni laa dia nyer gurl ( IDA ) - tukang prankers...kata nak buat plan baek punya... call kocek cakap sakit x boleh jalan... pastu nak gi klinik... kitaorg nie ingatkan kocek ada kat KTHO ( kolej kat UTM nie) tp dia ada kat rumah lak... ahhh...kena tunggu lama lak kat KDSE nie... t kantoi kena cekup nanti matii woo... da la ada time tengah tunggu tu ada lak seseorg usha semacam jek... seb baek xde panggil pak guard...

Gurl dia nie suka ah berposing.. kitaorg gak kena nyorok kat semak samun... seb baek ujan x lebat sangat.. kalau x basah kuyup malam tu....
Sebab lama nyer tunggu... diaorg nie belajar cara nak berenti hisap rokok... punya lama wan( yang pegang lilin tu) aja raja cara nak berenti- boleh ke diaorg?...
Lama seyh nak tunggu si kocek nie... risau pun ada... diaorg dak pempuan kat dalam ..kitaorg nyer plan malam tu... kocek datang dan turun dari kete... pastu dak2 pempuan kat dalam datang bawak kek.. pastu kitaorg nyanyi2 laa... mcm bse hari jadi.. takyah laa nak nyanyi kat sini...hahahha...
Aku siriez suka gambar nie cam old skoll lak... da lama program nie sebenarnya 1988 an nyer program...kitaorg ulang balik sebenarnya...hahhaa
video
Ni arr video time si kocek nanges2... hahaha... xde ah.. mesti dia tension kena prank.. korunk tau x pe dia cakap masa dia sampai... %#&@%#!%*&... sungguh tidak sopan perkataan tersebut..dia kata da nak agkat da gurl dia- siap potong polis lagi nak datang sini...hahaha...tahniah ...anda kena panggilan hangit.... (^_^)v


Da abis prank kitaorg cabut arr dari KDSE (Kolej 12) yang takde air masa itu...hahaha...t tak pasal2 kena cekup kang... x g keuliah besok... kitaorg g makan2 kek kat KDSE satu lagi gak kat kafe'

amboi bukan main lagi diaorg nie - maja tul... korunk yang couple jelez x?... hahaha
Da takde pape nak buat borak2 kosong je ah - hahahah...
Nape laa... time aku nak pose je..suma pandang...hahahha.. jelez ke?...hoho..
Tima tangkap gambar diaorg xde lak semua nak pandang

" Ayat yang dia cakap untuk birthday tahun nie: Ni laa 1st time prank berjaya dalam masa 5 tahun"
Apa pun kita dengarlah ucapan dia untuk semua yang hadir pada malam tu.. Semoga menjadi iktibar pada yang lain-lain... hahaha... mcm bagi ceramah agama plak... takde ah.. BTW aku nak ucapkan terima kasih swalaupun datang tanpa diundang - dijemput secara paksa oleh iqbal... hahahha.... Apa-apapun... "Selamat Menyambut Hari Jadi ke -22 Fairuz Safwan"..
video


0 Rakyat DDCzone Berkata -kata: