Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Saturday, June 19, 2010

Selamat Hari Jadi Umi....

Selamat Menyambut ulangtahun ke 22 kepada saudari Umi Kalsom Md. Isa....Sebenarnya aku x tau pape pun pasal sambutan nie...tetiba jek dapat jemputan ...hahaha...da cam artis lak...sebenarnya aku baru je sampai UTM dari umah akak aku kat KL...penat rempit 6 jam kat highway.... pastu tepon raja tanya dia ada kat mana...sembang punya sembang dia ajak laaa sambut hari jadi umi...aku pun pe lagi..da lama xde berita nak letak kat blog nie...jadi je arr wartawan MELODI jap...kita terjah apa yang berlaku..pe yang aku mengarut nie...hahhaha...samdol tul...
Nie arr bilik raja kat KTDI ...x best lansung..opss..jangan mara...hahaha....so story nie stat kul 10 malam...asal 10 malam korunk tanya laa raja... mungkin ada makna pape ke...hahahha....pastu kitaorg kumpul laa dak2 nie kat KTDI...ramai dowh dak pempuan yang datang malu pun ada...haaa???!!...malu??... betul ke...hahahha...jom tengok sapekah mereka?...


Lilin bentuk happy birthday nie arr kitaorang memang sengaja beli untuk bebudak DDC yang akan sambut birthday diaorg akan datang...sape nak pinjam mintak kat iqbal...bayar sewa tau...ingat free ke benda nie.....siap ada tanda harga lagi....hahahha

Sebenarnya umi ada discussion ngan dak-dak lain jadi kitaorang pun apa lagi terus buat supprise arr kat dia....ingatkan ada telur ke, tepung ke....best sikit...kalau sara samson ada nie...mesti da siap ngan tepung dah...hahhaha....

Amboi bukan main lagi dua org nie....
Best giler kek coklat nie....rugi dowh sape x datang...
Time nie umi da terkezut....ramai jugak yang datang...Jom kita tengok muka-muka yang single n available lagi...

wajah-wajah keriangan makan Free...hahahhacepat arr Umi lapaaaa mie....

Sempat lagi main facebook dak-dak nie...
Ada sesiapa yang korunk berminat?....hahahha.... :)
Mon datang sebagai penyelamat kitaorg...kalau xde dia...alamak minum air water cooler ler pada malam tu...

Lapanyerrr!!!!....
Sesi memotong kek kahwin...opss...kek hari jadi.... la~ la~ la~


Ala malu-malu lak umi....Akhir sekali...kita tengok ucapan semperna hari jadi Umi kalsom yang ke-22... kalau da kahwin nanti...leh tunjuk kat anak-anak..."Mak dulu sambut hari jadi.....etc etc"...Sebenarnya aku da mengarut ape tah n...nie kes da xde idea nak tulis laaa ni... sebab baru balik je tetiba ada story...Sory arr kalau sape baca aku nyer post yang paling mengarut2 nie....Ape-ape pun...TQ kepada Raja sebab jemput aku n Selamat hari jadi Umi Kalsom ke-22...

video


4 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

Sarah Samson Soh @ Mei Mei said...

baru perasan citer ni.. hahaha.. nmpk sgt lama x follow.. thanks laa ada sebut nama sy.. bt party x ajak.. mcm ni laaa... haha

DDCzone said...

@sara -- ini sudah berapa lama ini nyer post daaa... btw thankx singgah... :P

jia said...

woahh.. sedapnye kek tu.. coklat...

jia said...

nyum nyum nyum nyum nyum