Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Monday, May 17, 2010

Jalan2 Kat desaru~

aku da bosan kat umah tahap pendekar penyu ... jadi aku punya belek dan belek jumpa arr gamba-gamba lama nie... time nie kitaorg ke desaru.. overnite kat sana... DESARU??...ada ape jek... hahaha...setakat pantai jek...tp papepun desaru terbest laaa kat johor nie...kalau diikutkan pantai dia bersih sangat tp... korang nak tau pe yang aku rasa tak best ngan desaru nie...sbb x boleh mandi ko tengok gambar bawah nie --v--
haaa..tu laaa citer desaru nie x best sangat...tp aku tengok ramai gak yang mandi kat pantai tu....hahaha mayb diorang nie buat2 tak dengar kot... ataupun diaorg ni tak reti bahasa melayu kot... al maklum suma nak jadi mat salleh...hahhaha...pape tah...
Da x boleh mandi so apa nak buat... tengok je arr cam dak tak betul...bosan2...nak cari aktiviti pe yang best pun x tau...so kitaorg decide jalan2 arr kat tepi pantai...
tengok arr pantai nie best betul...cantik jek dan bersih....xder pun sampah-sampah...nie kalau bawak awek dating nie best..hahhaha
hahahha...sebab da tak tau nak buat pe...cuaca panas lak...so diorang nie decide nak beli aiskrim acik nie..kaya gak acik tu diaorg beli aiskrim dia.... aku nie aiskrim camnie bukan leh caya..tah pape laaa diaorg letak dalam aiskrim tu...seb baek arr orang yang jual tu nampak mcm islam...kalau indonesia...tak silap air longkak buat aiskrim...hahaha...teringat lak kat citer yang diorang buat air kat petaling street tu pakai air longkang...x masak...aku baca artikel mana tah..tp kadang2 terbeli gak...dahaga nak buat camner...hahaha

pose sket kat kamera...hahhaha
nie aku tengok kerengga nie...bukan maen banyak lagi...siap berkawan ngan semut lagi...punya arr muhibbah binatang ni sekalian...hahhaha
nie dua orang nie memang takder keje...ingat nie pertandingan ke...macam menang award lak...nak pose kat kamera jek..hahha...lantak arr diaorang

nie da kira artis arr nie.....hahahaha..nak no?...msj aku...hahahha

kalau korang tengok bendera nie kat pantai...so ingt ...PANTAI X BOLEH DIGUNAKAN...hahaha...PENGUBAHSUAIAN TENGAH DIJALANKAN...



muka-muka kepenatan...hahahha...
hahaha..nie idea sape la nie...aku pun x tau...cuma pe yang boleh buat join je ah~...bukan slalu buat jahat nie..kadang2 jek...opsss...haha

abis semua budak nie korunk nak angkut...tak senonoh nyer member...hahhaa

nie arr kalau da bosan sangat kat pantai nie...semua aktiviti diaorg nak buat...ish2...
DESARU~
haaaa...nie arr akhirnya pe yang diaorg buat.... melompat2... mcm x betul kat pantai tu...so seb baek laaa org lalu lalang buat x tau jek...tp mayb dalam hati ckp... wut the hell...hahhaha...



so...kitaorg yang matang sikit nie ...lepak2 je arr sambil tengok diorg meloncat2 cam tak betul...hahahha... papepun semua terbaek ah~... kalau xder diaorg ...xder nyer sampai sini.... korunk bila nak kuar agi.....jom2...aku da bosan kat kolej....jom jenjalan agi...hahhaha...papepun...kalau tersilap ckp...peace..hahahha :)


2 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

jia said...

sangat menggembirakan,...

jia said...

lagi lagi bersama dengan kawan2..