Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Tuesday, January 19, 2010

Era Pembangunan Prankerss DDC~


Selamat Hari Jadi kepada Raja Amin Hidayat yang menyangkakan dia xkan kena prank selamanya. Selama nie ko suka prank kat orang ek..... walaupun aku yang plan...hehehe...papepun bagi mengenangkan Raja amin nie yang da lama berkecimpung dalam dunia prank nie...Kitaorang buat laaa prank yang ter..over D' rainbow untuk dia kali nie... sory arr dak pempuan x masuk dalam hal nie... mesti sara gembira dengan berita nie...hahaha... Citer arr sket pasal prank kali nie... FYI nie arr prank yang pertama untuk sems nie... hari tu cadang nak kenakan faizal tp kang kesian plak... hahaha... sebab ada dak cakap dia " baek sangat" x sampai hati lak.... hehe... So plan kitaorg malam tue adalah tunggu sampai kul 12.30 pagi.. aku punya arr x makan nak tunggu sampai kul 12.30 pagi tue... raja time tu aku rasa mcm da tau jek...sebab dia ajak maen dota... alasan je arr tue... tp kitaorang stay pada plan asal... tunggu sampai kul 12.30 pagi...Sambil-sambil tunggu kitaorg pe lagi buat arrr semua ramuan malam tu...siap praktis baling telur lagi...hahhaha...x bley bla....

Barisan AJK Prankers raja
Planner

Sampai jek kul 12.30 pagi tue, raja buat hal laaa plak ... penat buat plan baek jek...dia kuar gi mana tah... aku da perasan da sumthing wrong happen... so sebabkan malas nak tunggu.. pe lagi aku g arked arr beli makanan.. punya arr lapa... maklum arr baru bangun tido...sampai jek kat arked... aku perasan raja da kena baling pe tah...ada arr beberapa mat rempit baling telur kat raja waktu dia sampai kat arked tu... aku nak join jauh laaa plak... xkan nak lari kot dari arked tu ke luar... maluu ooo... dak2 nie boleh lak bawa moto n baling telur kat raja... sian raja...Aku da x puas hati arr sebab x dapat join... so pas dapat jek makanan terus balik kolej.... sampai kolej jek aku tengok raja masih lagi kena prank... pe lagii aku pown join skaki arrr...
Laju Giler dia lari.....
Akhirnya kena gak.... x leh lari!!!....
Kitaorg basuh arr sket raja nie.... busuk giler... nak muntah pown ada...
Basuh sampai hilang bau...Pastue pe lagi sesi amik gambar arr... bila lagi nak letak gambar raja kat dalam blog nie... da tua nanti still boleh tengok lagi kenangan lama2 nie...hehehe..sekurang-kurangnya leh arr tunjuk kat anak dia ngan *** nanti hahahha....
Nie time da basuh raja tadi...ada dak x puas lagi..... korunk tengok arr pe yang jadi...

Penat jek basuh raja tadi.... da kena balik
Papepown... Selamat Hari Jadi Raja AMin Hidayat... Semoga Ko akan ingat kitaorg semua nie...Semoga persahabatan kita semua akan kekal selamanya...Semoga panjang umur murah rezeki...Inilah tanda kitaorg ingatkan kehadiran ko dalam hidup kitaorg.... papepown... hepy selalu...




posted by :
Mr aDmin@DDCzone


2 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

jia said...

pehh....

jia said...

kesian kawan tu....