Update Paling Cepat Hanya di FaceBook

Selamat Datang Ke DDCzone .. Blog Yg Update Setiap Hari.. Kalau nak tengok TV 1,2,3,7,8..Klik Gambar Chatroom tu p/s: minta JANGAN LUPA LIHAT DAN KLIK IKLAN PENAJA DDCzone. Banyak benda Menarik dari penaja kami. Iklan kat Sidebar tuh... Terima kasih..Hurmm... Sesaper nak Ping Blog boleh ke Group FB DUNIA BLOGGER..sila klik dan ping blog anda disana ok... Tq

Sunday, May 17, 2009

DDc BoYs, JLn2, ReUniON?!!!!

Hari last amat membosankan, tah sebab pe tahh.. tak tau laa.... sedih pown ada.. kawan-kawan semua da balik kat umah , tinggal je arr semua dak yang g MDeC... ramai jugak yang g kursus nie... x tau arr sebab pe rasa sedih sangat time hari-hari last nie... Time dulu suma org x kisah satu antara sama laen sebb ada seksyen 35 ada seksyen 36... time hari last nie baru arr semua rasa mcm kawan sebenar... slalu kalau gadoh tue biasa arr... pastue baik- baik semula.... waktu mula-mula masuk kolej dulu pown suma buat x tau jek... mayb sebb ada dua seksyen kot... huhu~... Dak kat umah tu da tak tau pe citer... keje ke... kawen ke... isi perut je ke... makan minum ke... tah pe tah.. mayb diaorg xder internet kat umah... nizam plak g umrah.. so dia kim salam kat semua.... man ri2 accident ngan afiq... skunk nie ok jek... da sihat sikit... still tersenyum llaa... walaupun sakit...huhu~ blogger-emoticon.blogspot.com Nie da ngarut sampai mana dah nie... haha... nie admin nak citer sikit arrr dak laki g reunion sehari pas exam PCM... haha~ awal tol reunion bak kata kitty arr... bole plak diaorg kata tunggu sampai beranak pinak baru leh wat reunion blogger-emoticon.blogspot.com ...pe kes~

TiMe Nie Ngah Tunggu Dak Zakuan N Peng
Gaya pe Faizal buat tue...blogger-emoticon.blogspot.com
Akhirnya sampai gak budak nie.. Kena tunggu dia sampai 3 bas lepas mcm tue jek...ish..ish
aisey>>.. lama tul x naek bus nie...disebabkan bas lambat beno.. so kitaorg pown naek arr cap g damai... nasib baik ada banyak time tue... ahhh rugi x naek bus...haha
tengah tunggu keretapi nak g mid valley.. haha lama tul tunggu...
ramai jugak kuar waktu nie...
waktu nie pas magrib semua dak n lapa.. so pe lagi kitaorg cari port nak makan arr... punya arr pusing satu mid valley tue nak makan punya pasal... banyak sangat kedai fast food nie... so diaorg pown pilih nak makan kat domino... so kitaorg ikut je arr kepala dak nie... makan je pape pown asalkan bole masuk perut...
Aksi yg korunk belum penah tengok...blogger-emoticon.blogspot.com
punya arr nak order pe... banyak tul pilihan...
suma da lapar... makanan x order lagi nih... 8->
menu-menu domino~...
man ngan posenyer~...haha
Akhirnya sampai gak piza nie... sedap dowh~... blogger-emoticon.blogspot.com
diaorg n pe lagi pantang tengok kamera... ish ish...
haha..... lawak pown ada...





AKSI AKSI CUBAAN BUNUH DIRI <----

anda dilarang meniru gaya ini...haha




==========================================

haha time nie nak balik daaa... sampai ngantuk zakuan...haha blogger-emoticon.blogspot.comShana ngan peacenyer...huhU~
Cuba teka kasut sape nie?!!!... blogger-emoticon.blogspot.comfrewn 4ever2~
Hari last memang bermakna... suma nie susah nak cari... da jadi kenangan semuanya... dak pempuan da ada blog sendiri.. so kurang arr citer diaorg kat blog nie pasal aktiviti dak pompuan laen...kalau leh citer arr sikit kat dalam blog nie... x banyak pown xpe...asalkan semua dapat tengok... Kalau ada aktiviti beramai-ramai... letak arr skali cerita dalam blog nie.. mcm kitaorg nie...kitaorg tau plak pasal aktiviti korunk... haha... papepown.. hepy holiday kat semua sama ada kat umah dan sewaktu dengannya... yang nak keje mcm rahimmah, zakuan dan lain2... keje leklok... K laaa semua ... jadi diri leklok... ada masa nanti jumpa lagi... blogger-emoticon.blogspot.com




posted by: Mr Admin


3 Rakyat DDCzone Berkata -kata:

jia said...

:)

jia said...

haishh....dah lah tengah lapar ni... kedai tak bukak bukak lagi.. aduh..

jia said...

menunggu dengan penuh keabaran..